NYT Mårhunderegulering

Foreningen har investeret i mårhundefælder, som kan lånes for 4 uger af gangen. Hvis du vil leje et vildtkamera  (med SMS-besked, så man kan se, hvornår mårhunden er der) koster det kr. 200,- for de 4 uger, som kameraet kan lånes.

Mårhunden må skydes døgnet rundt også med lys.

Det er vist gået op for alle jægere, hvor alvorlig en invasiv art mårhunden er. Alt æder den, så vores fugle og dyrevildt vil blive kraftigt reduceret. Vi ser allerede nu, hvor kraftigt reduceret vores andevildt er blevet. Mårhunden kan svømme, og den får 10-12 hvalpe om året, så det går stærkt.

Derfor er det vigtigt, at så mange af os jægere deltager i denne regulering og udryddelse.

Nyhedsoversigt

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

29. okt. 2021
Der forsøges afholdt genladningskursus d 20-3-2022
21. okt. 2021
Det blev en regnvåd Jagt og Fiskedag som Danmarks Jægerforbund Kreds 8 Bh. sammen med Bh. sportsfiskerforening afholdt ved Opalsøen søndag d. 17 oktober 2021
1. okt. 2021
Kim Eilif Pedersen ny schweisshundefører på Bornholm
22. sep. 2021
Der blev opnået fine resultater ved Kreds8 Bornholms efterårs markprøver i weekenden d. 11 og 12-9-2021
26. aug. 2021
Fine resultater ved Bornholms mesterskab i skydning med jagtriffel på bane d. 23-8-2021
23. nov. 2021
Del af nordjysk kursusgebyr til den obligatoriske buejagtprøve doneres til landsdelens åbne bueturnering. Turneringen er åben for alle.
22. nov. 2021
Jagtforeninger har mulighed for at booke trofæopmåling hos en af de trofæopmålere, som måler trofæer op i regi af DJ og Nordisk Safari Klub.
22. nov. 2021
Til marts er der valg til DJ's hovedbestyrelse. Da Ejgil V. Jensen ikke genopstiller til posten, er det nu, du har mulighed for at melde dit kandidatur.
19. nov. 2021
Det er både dyrt og besværligt at få testet kødprøver fra vildt, skudt i PFOS-forurenede områder. Og så er grænseværdien end ikke fastlagt, så hvornår er kødet giftigt?
19. nov. 2021
Den 16. november afholdt Naturstyrelsen nyjægerjagt med udgangspunkt fra Aarsegnens Jagtforening i Kreds 1.