NYT Mårhunderegulering

Foreningen har investeret i mårhundefælder, som kan lånes for 4 uger af gangen. Hvis du vil leje et vildtkamera  (med SMS-besked, så man kan se, hvornår mårhunden er der) koster det kr. 200,- for de 4 uger, som kameraet kan lånes.

Mårhunden må skydes døgnet rundt også med lys.

Det er vist gået op for alle jægere, hvor alvorlig en invasiv art mårhunden er. Alt æder den, så vores fugle og dyrevildt vil blive kraftigt reduceret. Vi ser allerede nu, hvor kraftigt reduceret vores andevildt er blevet. Mårhunden kan svømme, og den får 10-12 hvalpe om året, så det går stærkt.

Derfor er det vigtigt, at så mange af os jægere deltager i denne regulering og udryddelse.

Nyhedsoversigt

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

28. feb. 2021
Ny formand i kreds8 Bornholm
29. dec. 2020
Danmarks Jægerforbunds trofæopmåling d. 8-12-2020 hos Hellisen Outdoor i Lobbæk
6. okt. 2020
Danmarks Jægerforbunds nye direktør Karen Friis var fredag d. 2-10-2020 på lynvisit på Bornholm
6. okt. 2020
Bornholm har nu fået en ekstra schweisshundefører. Jesper Sommer Nielsen er pr. 1-10-2020 optaget i schweissregisteret
16. sep. 2020
Efterårsmarkprøver d. 5 og 6 september 2020
3. mar. 2021
For mange fugle er vinterens strenghed et spørgsmål om liv eller død. Selv har jeg kun oplevet én eneste jagttur, der udviklede sig til en farlig situation.
3. mar. 2021
Ved det ekstraordinære kredsmøde i Kreds 6 d. 2 marts 2021 var der blot et væsentligt punkt på dagsordenen: Valg af ny Kredsformand.
2. mar. 2021
Jægerforbundet har indgået rabataftale med Danske Lægers Vaccinations Service, der giver rabatter på en række vacciner og konsultationsgebyr til alle DJ-medlemmer.
1. mar. 2021
Fugleinfluenzaen har endnu ikke sluppet taget i Danmark. Senest er der konstateret fugleinfluenza i en mindre fjerkræbesætning på Bornholm.
1. mar. 2021
Miljøstyrelsen har efter ønske fra landets jægere udviklet en digital version af jagttegnet. Fra i dag er det muligt at anvende jagttegnet på din smartphone.