Velkommen til Bryrup-Them Jagtforening

Bryrup-Them Jagtforenings næste arrangementer:

Tirsdag d. 8. december kl. 10 Fælles jagt i store Hjøllund, deltag i lodtrækning om 3 riffelpladser til Hjortsholm ved skydebanen.

Det er en regulerings jagt efter kronhinder og kronkalve. Deltag i lodtrækningen om 3 riffelpladser tilmelding til lodtrækning til Lars P. Larsen på mail lpl.tebstrup@gmail.com senest d. 1. december. Jagten er gratis, men betaling af vildt efter vores priser, 1.500 kr. for kronhind og 1.000 kr. for kronkalv.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Drivjagt i kommuneskovene lørdag d. 5. december kl 9.30

Vi mødes kl. 9.30 hos Malene Have, Faurholtvej 18, Hjøllund, 7362 Hampen (1 km fra skydebanen).

Gyldigt jagttegn skal medbringes og forevises til dagens jagtleder.

Forplejning på jagterne vil bestå af den medbragte madpakke. Foreningen er vært ved en øl eller en vand.

Tilmelding til jagterne – efter først til mølle princippet – skal ske senest 7 dage før jagten, til Lars Kirkegård på tlf. 25 39 79 99

Pris 200 kr. Husk aftalte penge eller brug Mobilepay

Find mere info under Aktiviteter / Jagt

Medlems- og trofæaften onsdag d. 6. januar 2021 kl 19.00

i Medborgerhuset, Toftebjerg, Røllikevej 3, 8653 Them.

Det er denne aften, vi skal nyde alle de trofæer, foreningens medlemmer har skudt. Tag såvel store som små med, så vi kan se “årets høst”. Foreningen har syv pokaler, der skal uddeles.

Aftenen indledes med et Foredrag: Har du forslag til foredrag så kontakt formanden.

Senere på aftenen giver foreningen snitter og kaffe.

Mød op og mød dine jagtkammerater under festlige former.

Tilmelding senest mandag d. 4. januar 2021 til Hans: mobil 21 27 78 11 eller Hans@hestehospitalet.dk

Find mere info under Aktiviteter / Medlems- og trofæaften

Generalforsamling torsdag d. 25. februar 2021 kl 19.00

i Medborgerhuset Toftebjerg, Røllikevej 3, 8653 Them.

Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Øl og vand kan købes. Efter generalforsamlingen er foreningen vært ved en kop kaffe med snitter.

Efter generalforsamlingen vil der blive bukkelodtrækning og hjortevildtlodtrækning. Husk at medbringe gyldig jagttegn og våbentilladelse.

Bukkejagterne og hjortevildtjagterne skal betales denne aften, med MobilePay eller med kontanter.

Blandt deltagerne ved generalforsamlingen vil der være lodtrækning om en gratis drivjagt, en bukkejagt og en hjortevildtjagt.

Find mere info under Foreningen / Generalforsamling

Hej Alle.

Kunne du have lyst til at hjælpe til på vores skydebane 1 eller 2 gange om året, det kan være at åbne banen fylde duer op og lukke ned, kunne også være at sidde på sportingbanen samme med en der har prøvet det før. Man er velkommen til at spørge/skrives op inde hos Bøjle.

Hilsen Bryrup - Them Jagtforening.

Mobil tlf. nr. efterlyses fra de medlemmer, som stadig ikke har oplyst det til Bryrup Them Jagtforeningen

eller til Danmarks Jægerforbund.

Fremover sender vi sms beskeder om vores arrangementer, til dem vi har mobil tlf. nr. til. Giv venligst vores kassere besked, hvis du ikke modtager en sms fra Bryrup Them Jagtforening om generalforsamling.

Se ledige datoer på Hjortejagt 2020-2021 kalenderne

Find mere info under Aktiviteter / Jagt / Hjortejagt kalender

Mårhundegruppen i Bryrup Them Jagtforening

Foreningen har investeret i mårhundefælder, som kan lånes for 4 uger af gangen. Hvis du vil leje et vildtkamera  (med SMS-besked, så man kan se, hvornår mårhunden er der) koster det kr. 200,- for de 4 uger, som kameraet kan lånes.

Mårhunden må skydes døgnet rundt også med lys.

Da bestanden af mårhundene stadig vokser og breder sig i Danmark, er der brug for at flere gør en indsats for at bekæmpe dem.

Hvis du er medlem af vores jagtforening og er interesseret i at gå ind i arbejdet i en gruppe med at bekæmpe mårhunde, så kontakt Renè Frandsen tlf. 40 81 42 58 eller mail Refrandsen@gmail.com

Find mere info under Aktiviteter / NYHED Mårhunderegulering

Så er vores Mårhundegruppen kommet i gang. Ialt 4 stykker mårhunde.

1 hvalp, 2 voksen hanner og en voksen hun. Fanget i fælde ved Rodelund.

Se billeder under Fotogalleri.

Efterlysning, hvem har Bryrup-Them Jagtforenings kragepokal stående?

Kontakt venligst formanden, hvis du har den stående.

Hjælp med billeder til hjemmesiden:

Har I billeder fra Bryrup-Them Jagtforenings arrangementer eller andet jagtrelateret, så er I meget velkomne til at sende dem til mail fauerholt_18@hotmail.com.